Arborétum látogatási rendje

Április 1-től október 31-ig: 10.00 - 18.00 óráig.

 

Bejelentkezés Kastélylátogatásra

A Püspökszentlászlói kastély megtekintésére előzetes bejelentkezést követően, csoportok számára, vezető kíséretében van lehetőség egész évben (a téli időszakban is).

A csoportok bejelentkezését csak írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk. Kérjük, hogy látogatási szándékát a látogatást megelőzően egy héttel korábban jelezze. A csoportok minimum létszáma 10 fő.

Az épületben, kiállításban fényképezőgép használata megengedett, ezért felárat nem számolunk fel, azonban az elkészült fotók és videók kereskedelmi forgalomban nem hozhatók.

Helyszíneinket mindenki saját felelősségére látogatja, a belépőjegy megvásárlása csak azokat a látogatókat jogosítja belépésre, akik elfogadják a házirendet és a biztonsági rendszabályokat.

Belépődíjak

A Kastély megtekintésének díja 1000 Ft/fő, mely tartalmazza a kastélyban az idegenvezetés díját valamint a szabad sétát az arborétum területén. A látogatás hossza kb. 90 perc. 

pszl kastely latogatas pic01