Felhívjuk kedves látogatónk figyelmét, hogy Püspökszentlászlóra csak behajtási engedéllyel lehet személygépkocsival behajtani. Az autókat Hosszúhetény végén található parkolóban lehet hagyni, ahonnan 3 km-es sétaútra található a Kastély és Arborétum! Megértésüket köszönjük!

 

Arborétum látogatási rendje

Március 15-től október 31-ig: 10.00 - 18.00 óráig.

Kastélylátogatás rendje

A Püspökszentlászlói kastély megtekintésére előzetes bejelentkezést követően csoportok számára egész évben látogatható. (a téli időszakban is). Egy csoport minimum létszáma 10 fő. Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 10 főt, a minimum csoportos díj (12.000 Ft) kifizetésére is van lehetőség.

A csoportok bejelentkezését írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk. Kérjük, hogy látogatási szándékát a látogatást megelőzően egy héttel korábban írásban jelezze!

Érdekldőni az alábbi telefonszámon lehet, minden nap 9:00-16:30 között: +36 30/296 0467.

Az épületben, kiállításban fényképezőgép használata megengedett (vaku nélkül), ezért felárat nem számolunk fel, azonban az elkészült fotók és videók kereskedelmi forgalomban nem hozhatók.

Helyszíneinket mindenki saját felelősségére látogatja, a belépőjegy megvásárlása csak azokat a látogatókat jogosítja belépésre, akik elfogadják a házirendet és a biztonsági rendszabályokat.

Belépődíjak

Az Arborétum megtekintési díja 500 Ft/fő, mely tartalmazza a szabad sétát az arborétum területén. 

Kastély megtekintésének díja 1200 Ft/fő, mely tartalmazza a kastélyban az idegenvezetés díját valamint a szabad sétát az arborétum területén. A kastély látogatás hossza kb. 90 perc. Előzetes bejelentkezés szükséges!

pszl kastely latogatas pic01