Arborétum látogatási rendje

Április 1-től október 31-ig: 10.00 - 18.00 óráig

Belépődíj: 500 Ft/ fő, helyi lakosok számára és 14 éves kor alatt a látogatás ingyenes, a belépéshez igazolvány felmutatása szükséges.

 

Bejelentkezés Kastélylátogatásra

A Püspökszentlászlói kastély megtekintésére előzetes bejelentkezést követően, csoportok számára, vezető kíséretében van lehetőség egész évben (a téli időszakban is).

A csoportok bejelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve munkanapokon 9-17 óráig a 30/296 0467 telefonszámon várjuk. Kérjük, hogy látogatási szándékát a látogatást megelőzően 3 munkanappal korábban jelezze. A csoportok minimum létszáma 10 fő.

Az épületben, kiállításban fényképezőgép használata megengedett, ezért felárat nem számolunk fel, azonban az elkészült fotók és videók kereskedelmi forgalomban nem hozhatók.

Helyszíneinket mindenki saját felelősségére látogatja, a belépőjegy megvásárlása csak azokat a látogatókat jogosítja belépésre, akik elfogadják a házirendet és a biztonsági rendszabályokat.

Belépődíjak

A Kastély megtekintésének díja 1000 Ft/fő, mely tartalmazza a kastélyban az idegenvezetés díját valamint a szabad sétát az arborétum területén. A látogatás hossza kb. 90 perc. 

Bejelentkezés itt.

pszl kastely latogatas pic01