Felhívjuk kedves látogatónk figyelmét, hogy Püspökszentlászlóra csak behajtási engedéllyel lehet személygépocsival behajtani. Az autókat Hosszúhetény végén található parkolóban lehet hagyni, ahonnan 3 km-es sétaútra található a Kastély és Arborétum! Megértésüket köszönjük!

 

Arborétum látogatási rendje

Április 1-től október 31-ig: 10.00 - 18.00 óráig.

 

 

Kastélylátogatás rendje

A Püspökszentlászlói kastély megtekintésére előzetes bejelentkezést követően csoportok számára egész évben látogatható. (a téli időszakban is). Egy csoport minimum létszáma 10 fő. Amennyiben a csoport létszáma nem éri el a 10 főt, a minimum csoportos díj (10.000 Ft) kifizetésére is van lehetőség.

A csoportok bejelentkezését elsődlegesen írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk. Az alábbi telefonszám hívható a hét minden napján 9:00-17:00 között: +36 30/296 0467. Kérjük, hogy látogatási szándékát a látogatást megelőzően egy héttel korábban jelezze. 

Az épületben, kiállításban fényképezőgép használata megengedett, ezért felárat nem számolunk fel, azonban az elkészült fotók és videók kereskedelmi forgalomban nem hozhatók.

Helyszíneinket mindenki saját felelősségére látogatja, a belépőjegy megvásárlása csak azokat a látogatókat jogosítja belépésre, akik elfogadják a házirendet és a biztonsági rendszabályokat.

Belépődíjak

A Kastély megtekintésének díja 1000 Ft/fő, mely tartalmazza a kastélyban az idegenvezetés díját valamint a szabad sétát az arborétum területén. A látogatás hossza kb. 90 perc. 

pszl kastely latogatas pic01