Bejelentkezés

 

A Püspökszentlászlói kastély és arborétum megtekintésére előre bejelentkezést követően, csoportok számára, vezető kíséretében van lehetőség.

A csoportok bejelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve munkanapokon 9-17 óráig a 30/296 0467 várjuk. Kérjük, hogy látogatási szándékát a látogatást megelőzően 3 munkanappal korábban jelezze. A csoportok minimum létszáma 10 fő.

Az épületben, kiállításban fényképezőgép használata megengedett, ezért felárat nem számolunk fel, azonban az elkészült fotók és videók kereskedelmi forgalomban nem hozhatók.

Helyszíneinket mindenki saját felelősségére látogatja, a belépőjegy megvásárlása csak azokat a látogatókat jogosítja belépésre, akik elfogadják a házirendet és a biztonsági rendszabályokat.

Bejelentkezés itt.

 

Belépődíjak

A Kastély és az arborétum megtekintésének díja 1000 Ft/fő, mely tartalmazza a kastélyban az idegenvezetés díját valamint a szabad sétát az arborétum területén. A látogatás hossza kb. 90 perc.